Groene salade met Boursin
met Boursin® Sjalot & Bieslook
Probeer deze all-green rucola en erwten salade met Boursin Sjalot & Bieslook. Plus, het is licht, verfrissend en oh zo lekker!
Deze heerlijk ovengebakken zalmfilet met een krokante kruidenkorst en luchtig opgeklopte Boursin Sjalot & Bieslook is perfect om te delen met je familie tijdens de feestdagen 🤤. Zalm en Boursin blijven nu eenmaal een héle fijne combi dus @beaufood maakte daarom dit heerlijke recept. Serveer de zalm in zijn geheel, zodat iedereen zelf kan opscheppen, of maak de borden op en serveer ze uit. Fijne feestdagen!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 14 min
Totale tijd 24 min
150g Boursin Sjalot & Bieslook
700 g zalmfilet
4 el ahornsiroop
80g panko
10g verse peterselie
15g dille Rasp van 1 biologische citroen
100 ml slagroom
1 1/2 eetlepels citroensap
1/2 eetlepel honing
12 cl olijfolie