Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Hoe lekker klinkt een stoofgerechtje met zalm in Boursinsaus met saffraan, chili en sinaasappel, knapperige broccoli en doperwtjes?! Dit recept van @Lifewithmina_com gebruikt Boursin Knoflook & Fijne Kruiden en is een éénpansgerecht dus het is óók ook nog eens ideaal voor wanneer je bezoek ontvangt en samen wil genieten van een maaltijd.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 40 min
Tip
In combinatie met vers brood is dit heerlijk dippen!
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 rode ui
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
350g broccoli
1 sinaasappel (rasp en sap)
250g kookroom
6 saffraan draadjes opgelost in 3 el heet water
2 zalmfilets
150g doperwten
20g verse dille