Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Frans voor “in perkament”, en papillote verwijst simpelweg naar het bakken van de zalm, courgette, aardappelen en heerlijke Boursin Knoflook & fijne Kruiden mix in een gevouwen perkamenten zakje. Deze methode mengt de smaken en verrijkt deze voortreffelijke zalmgang.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 20 min
Tip
Als zalm niet uw favoriete vis is, kunt u ook tonijn of een dikke filet van witte vis gebruiken, zoals kabeljauw of schelvis. Hoe dan ook, uw diner zal heerlijk zijn.
1 doosje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
4 kleine aardappelen met rode schil, in dunne plakjes gesneden
2 eetlepels crème fraîche
2 kleine courgettes in dunne plakjes gesneden
4 zalmfilets van 230 g
1 eetlepel roze peperkorrels, gebarsten
4 eetlepels witte wijn
Zout
Zwarte peper