Filodeegrolletjes
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Filodeegrolletjes met een knapperige korst en romige knoflookvulling – eerlijk gezegd, wat kan er beter zijn?! Dit recept is een ideale manier om spinazie op te maken.
Net als @weighlesswith_jess, kun je je resterende groenten gebruiken om dit heerlijke rijst- en Boursin-gerecht te maken. Voeg gewoon alle groenten of proteïne toe die je nog op wilt maken, en voilà, je hebt een lekkere maaltijd met minder voedselverspilling! ❤️
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 35 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
250g Basmati rijst, droog gewicht
600ml hete Groentebouillon
400g Champignons, fijn gesneden
1 grote rode ui, fijn gesneden
1 gele paprika, fijn gesneden
100g Spinazie
Of vervang de groente voor de groente die jij nog in de koelkast hebt liggen
1 tl gehakte knoflook
1 el gedroogde tijm
4 Paprika’s, gehalveerd en 3 minuten in de magnetron verwarmd om ze iets zachter te maken.