Recept

Stuffed Paprika

met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden

Net als @weighlesswith_jess, kun je je resterende groenten gebruiken om dit heerlijke rijst- en Boursin-gerecht te maken. Voeg gewoon alle groenten of proteïne toe die je nog op wilt maken, en voilà, je hebt een lekkere maaltijd met minder voedselverspilling! ❤️⁠

Summary
recipe image
Recipe Name
Stuffed Paprika
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 20 min

  • Totale tijd 35 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

  • Verhit een beetje olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de uien en gesneden paprika ongeveer vijf minuten tot ze zacht zijn. Voeg vervolgens de champignons en een flinke snuf zout toe en bak nog een paar minuten.⁠
  • Voeg knoflook en gedroogde tijm toe zodra de groenten zacht zijn en laat het geheel een paar minuten koken.⁠
  • Voeg nu ook de rijst toe en giet vervolgens de hete bouillon erbij. Dek af en breng aan de kook. Verminder dan het vuur en laat sudderen gedurende 15 minuten, of totdat de rijst bijna gaar is.⁠
  • Voeg na 15 minuten de spinazie en 150g Boursin Knooflok & Fijne kruiden toe. Laat de kaas smelten terwijl je het geheel afgedekt houdt. Meng de gesmolten kaas goed door de rijst tot een romige mix ontstaat.⁠
  • Schep lepels van het mengsel in elke helft van de zacht geworden paprika's die je vooraf hebt verwarmd in de magnetron.⁠
  • Plaats de gevulde paprika's in een airfryer of oven en bak ze gedurende 6 minuten op 200 graden.⁠
  • Ingrediënten
  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 250g Basmati rijst, droog gewicht

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 600ml hete Groentebouillon

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 400g Champignons, fijn gesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 grote rode ui, fijn gesneden⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 gele paprika, fijn gesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 100g Spinazie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Of vervang de groente voor de groente die jij nog in de koelkast hebt liggen⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 tl gehakte knoflook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el gedroogde tijm⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 Paprika’s, gehalveerd en 3 minuten in de magnetron verwarmd om ze iets zachter te maken.⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Stuffed Paprika
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: