Feestelijke kaasplank
met Boursin® Knoflook en Fijne Kruiden
Een heerlijk plankje vol met kleine versnaperingen in de warme kerstsfeer.
Een overheerlijk Frans gerecht, wat door levensgenieters als het paradijs op aarde wordt gezien.
Serveer het met geroosterd brood. Smeren en genieten maar!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 25 min
Tip
Dit gerecht is lekker met wat groene salade en geroosterd brood.
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
300 gram gestoomde makreelfilet
40 gram zachte boter
3 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth
Geraspte schil van 1/4 citroen
1/2 el citroensap
1 bakje tuinkers
1 teentje knoflook, geperst of fijngesneden
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
150 gram gestoomde makreelfilet
20 gram zachte boter
2 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth
Geraspte schil van 1/8 citroen
1/4 el citroensap
1/2 bakje tuinkers
1/2 teentje knoflook, geperst of fijngesneden