Risotto met champignons
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!
Verwen je gasten met een heerlijke, eigen gemaakte pompoensoep. Door de verse groenten en de Boursin geeft het gerecht een unieke smaak combinatie, wat perfect is als voorgerecht of als lunch.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 35 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1 kg pompoen
5 dl groentebouillon
1 rode ui
1 rode paprika
25 gram pijnboompitten
3 el olijfolie
Peterselie
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 kg pompoen
3 dl groentebouillon
1/2 rode ui
1/2 rode paprika
13 gram pijnboompitten
2 el olijfolie
Peterselie