Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Verfrissend en elegant – met dit gerecht trigger je je smaakpupillen. Ervaar de smaak van de frisse komkommer met kerriespread en heerlijke garnalen.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 10 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Knoflook & Fijne Kruiden Light
10 dikke plakken komkommer, licht schuin gesneden
10 voorgekookte garnalen
1 tl kerriepoeder
Peterselie
Zwarte peper
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Knoflook & Fijne Kruiden Light
5 dikke plakken komkommer, licht schuin gesneden
5 voorgekookte garnalen
1/2 tl kerriepoeder
Peterselie
Zwarte peper