Ciabatta met Boursin en Serrano Ham
met Zacht & Romig Knoflook en Fijne Kruiden
Simpel, maar ongelofelijk lekker. De ciabatta is perfect voor de lunch!
Deze hapjes met gerookte zalm garanderen een heerlijk gerecht tijdens de kerstdagen! De combinatie met romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Sjalot & Bieslook, evenals gerookte zalm tussen aardappelschijfjes, maakt het een echte traktatie!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 40 min
Tip
Doe de aardappelen in koud water en breng het water aan de kook om ervoor te zorgen dat ze grondig gekookt zijn en heel blijven.
60 gram Boursin Sjalot & Bieslook
400 gram aardappelen
60 gram gerookte zalm
Een scheutje olijfolie
Sesamzaad
30 gram Boursin Sjalot & Bieslook
200 gram aardappelen
30 gram gerookte zalm
Een scheutje olijfolie
Sesamzaad