Recept

Gevulde eieren met Boursin

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Eieren, net even anders en ongelooflijk lekker! De romige textuur van Boursin in combinatie met de smaakvolle garnituur zorgt voor een unieke smaakervaring en maakt dit recept perfect voor een brunch of voor een andere gelegenheid.

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde eieren met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 10 min

  • Totale tijd 25 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Vulling
  • Meng de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden met de crème fraîche.
Garnituur
  • Schil de hardgekookte eieren, snijd ze in de lengte doormidden en verwijder de eierdooiers.
  • Doe de vulling in een spuitzak en vul daarmee de eierhelften.
  • Garneer zoals aanbevolen of zoals gewenst.
  • Boursin wenst je een Vrolijk Pasen!

Tip

Gerookte zalm, gebakken spekblokjes, gekookte garnalen of chilipepers.

  • 150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 16 cl crème fraîche

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 15 hard gekookte eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 8 cl crème fraîche

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 7 hard gekookte eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: