Recept

Gevulde dadels met Boursin Plantaardig

met Boursin®Plantaardig

Dit vrolijke paashapje van @courgetticonfetti maak je met maar 3 ingrediënten! De combinatie van de zoete, warme dadels met de hartige Boursin Plantaardig en pistachenootjes is geweldig lekker. Leuk voor bij de paasbrunch maar ook een heel gezellig borrelhapje🌼

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde dadels met Boursin plantaardig
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 5 min

  • Kooktijd 15 min

  • Totale tijd 20 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Halveer de dadels en verwijder de pit. Leg de dadels en pistachenoten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5-8 minuten in de oven.
  • Hak de pistachenoten in kleine stukjes. Vul de dadels met de Boursin Plantaardig en druk zachtjes in de pistachenootjes zodat ze blijven plakken.

Tip

decoratietip: serveer met eetbare bloemen!

  • Ingrediënten (Voor 4-6 personen):
  • 100g Boursin Plantaardig

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde dadels met Boursin plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 medjool dadels

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde dadels met Boursin plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Een handje gepelde pistachenoten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde dadels met Boursin plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: