Recept

Baked Salad met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden

Ga een keer voor een baked salad van @foodfromclaudnine. Bevat lekker veel groenten en met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden nóg lekkerder.

Summary
recipe image
Recipe Name
Gebakken salade
Author Name
Published On
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 40 min

  • Totale tijd 1h

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Meng de pompoen en rode ui met een eetlepel olie en breng op smaak met peper en zout. Snij de bovenkant van de knoflook af, smeer in met olie en wikkel in aluminiumfolie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 minuten af in de oven.
  • Leg de Boursin op wat folie en doe erbij op de bakplaat. Bak alles nu 10 minuten af.
  • Voeg nu de boerenkool toe, meng met een halve eetlepel olie en breng op smaak met peper en zout, en bak alles nu nog eens 10 minuten af. (De pompoen, ui en knoflook moet dus 40 minuten in de oven, de Boursin 20 minuten en de boerenkool 10 minuten).
  • Wel intussen de bulgur in gekookt water, zoals op de verpakking vermeld en zet opzij.
  • Meng voor de dressing 2 eetlepels olie met een eetlepel balsamico azijn. Knijp de knoflook uit, voeg dit aan de dressing toe en meng goed door.

Tags: