Rode Biet Tacos
met Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden
Een lekkere bieten taco met gedroogde vijgen samen met de volle en romige smaak van Boursin.
Lekkere crostini hapjes voor het hele gezin. Heerlijke knapperige sneetjes stokbrood, cantharellenpaddenstoellen en de vertrouwde smaak van Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden. Tip: maak de crostini plantaardig door Boursin Plant-based te gebruiken!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 30 min
Tip
Bak de cantharellenpaddenstoelen op hoog vuur voor ongeveer 2 minuten met een scheut olijfolie. De paddenstoelen zullen wat vocht loslaten. Giet ze af en bak ze weer met een klontje boter voor de perfecte bruine kleur.
125 g Boursin® Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden
1 stokbrood
12 kleine cantharellenpaddenstoelen
2 kleine uitjes
36 roze peperkorrels
12 kleine Italiaanse peterselie blaadjes
1 eetlepel boter
Zout, peper
65 g Boursin® Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 stokbrood
6 kleine cantharellenpaddenstoelen
1 klein uitje
18 roze peperkorrels
6 kleine Italiaanse peterselie blaadjes
1/2 eetlepel boter
Zout, peper