Gevulde paprika’s met orzo en Boursin Plantaardig
met Boursin®Plantaardig
Een gemakkelijk recept, maar toch niet te standaard voor een gezellig avondje eten met vrienden of familie.
Gezellige hapjes om te delen tijdens een borrel of uitgebreide brunch, die ook nog eens super simpel zijn om te maken! Deze courgetteroosjes schuif je namelijk binnen 15-20 minuutjes in de oven. @courgetticonfetti gebruikte hiervoor de nieuwe Boursin plantaardig die “echt níét te onderscheiden is van de originele Boursin”. Je maakt de hapjes helemaal af met wat geroosterde hazelnoten en natuurlijk rozenblaadjes. Helemaal in thema.
https://www.instagram.com/reel/DGfQUNApyyh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 50 min
Totale tijd 65 min
1 courgette
1 rol bladerdeeg (of 8 plakjes vegan bladerdeeg)
50 g (vegan) roomboter
1 teen knoflook
Een paar takjes verse tijm
60 g hazelnoten
2 el gedroogde rozenblaadjes
Benodigdheden: muffinvorm (min. 8 stuks)