Gegrilde kabeljauw met groene kruidensaus
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Verwen je gasten met een heerlijk stukje kabeljauw met verse kruiden in combinatie met groene kruidensaus.
Verras je gasten met een overheerlijke, zelfgemaakte broccolisoep. Door de verse broccoli in combinatie met de zalm en Boursin, geeft het een heerlijke smaakcombinatie. Hiermee start je je diner gegarandeerd goed!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 30 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1 kg broccoli
1 sjalotjes
1 liter groentebouillon
1 teentje knoflook
1 citroen
300 gram zalmsnippers
2 el olijfolie
Zout
Peper
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 kg broccoli
1 sjalotjes
1/2 liter groentebouillon
1/2 teentje knoflook
1/2 citroen
150 gram zalmsnippers
1 el olijfolie
Zout
Peper