Gevulde omelet
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Wil je dit weekend uitpakken met je ontbijtje of lunch? Dan zit je met deze omelet gevuld met Boursin Knoflook & fijne kruiden goed! 🍳
Wat een plaatje! Met deze twist op Turkse eieren ofwel Çılbır, kun jij met Pasen indruk maken aan tafel. @eefkooktzo maakte deze koude romige yoghurt met luchtig opgeklopte Boursin Knoflook & Fijne Kruiden met gepocheerde eieren 🥚 (zacht gekookte eieren kan ook) en een heerlijke gebruinde licht pittige boter. Een verrassend lekker gerecht waar je iedereen blij mee maakt 🤤!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 25 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
300g turkse yoghurt
1 el peterselie (vers – fijngesneden)
100g roomboter
1 1/2 tl paprikapoeder
1 tl pull biber (of chilivlokken)
1 tl komijn
8 eieren (middel)
azijn
Brood voor erbij om te dippen