Recept

Gevulde slablaadjes

met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden

Knapperige verse slablaadjes gevuld met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden   – vul ze met alles waar je hart naar verlangt!

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Slablaadjes gevuld met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 2h20min

  • Totale tijd 2h20min

Instructies

Nu is het jouw beurt

  • Bereid de marinade voor: pers de sinaasappel en de citroen uit. Meng het sap met de sojasaus, honing en peper, bedek de kipfilets met dit mengsel en laat ze twee uur rusten.
  • Bak de kipfilets in de pan 6 tot 8 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn, snijd ze vervolgens in dunne plakjes.
  • Leg een blad sla op een snijplank. Spreid een kleine lepel van je Boursin uit. Leg twee plakjes kip, wat gehakte pinda's, plakjes cherrytomaten, enkele plakjes ingemaakte rode ui en verkruimel je Boursin.
  • Voor de saus, meng alle ingrediënten en serveer met de wraps.
  • Vegetarische optie: u kunt de kip vervangen door 200g uitgelekte rode bonen, koud of warm naar keuze. Of kies een vegetarische vervanger voor kip.
  • 1 Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 kleine romaine sla

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 16 cherrytomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 80g hazelnoten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 4 kippenborsten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 sinaasappel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 4 el honing

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 el sojasaus

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 100g ingemaakte rode uien

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 2 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • sap van een halve citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 el honing

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • 1 snufje peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Slablaadjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Total Time

Tags: