Worteltaart met Boursin
met Boursin® Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
Perfect voor je paaslunch: een hartige worteltaart met Boursin Zacht & Romig. Zo maak je indruk op je familie én het is gemakkelijk te maken.
Het is bijna herfst en wat is dan lekkerder dan pompoen, kruiden en een comfort maaltijd? @lifewithmina_com maakte deze pizza belegd pompoen, een heerlijke zoete dressing en Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden . Heerlijk herfstig met nog wat rucola en pompoenpitjes. Ook maken?
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 35 min
Tip
Gebruik Boursin Plantbased, plantaardige melk en edelgistvlokken voor een plantaardige Boursin-Pizza!
125g Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
1 zakje gist (7g) or 20g zuurdesem starter
50g volkoren tarwe of spelt meel
30g spelt meel
150g extra meel voor het samenbrengen van het deeg na het rijzen
1 tlp suiker of honing
100ml melk
kruiden, 1 tlp per soort: knoflookpoeder, gedroogde oregano, gedroogde basilicum, ui poeder
2 etl zonnebloemolie
1 etl geraspte kaas (of edelgistvlokken)