Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Dit is de “allerlekkerste aardappelsalade” die @eefkooktzo ooit gegeten heeft! En het ideale bijgerecht tijdens een gezellig avondje BBQ-en met vrienden of op een zonnige dag lekker picknicken met familie! De smaakmaker voor de romige dressing is de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden – een heerlijke tegenhanger van de krokante aardappels en een waanzinnig lekkere combinatie.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 50 min
Totale tijd 40 h
1 Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
750g krieltjes
150g pancetta
2 tl knoflookpoeder
2 tl paprikapoeder
2 el crème fraîche
2 el peterselie (vers – fijn gesneden)
3 stengels bosui (in dunne ringen gesneden)
1 komkommer (zaadjes verwijdered en in kleine stukjes gesneden)
100g doperwten (gekookt)
(Olijf)olie, peper en zout