Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Deze feestelijke kastanjesoep met eekhoorntjesbrood, gerookt spek en Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden is perfect voor de feestdagen. @hap_en_tap! maakte dit heerlijke recept en het is ook nog eens heel makkelijk te maken.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 55
Totale tijd 65 min
230g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1 sjalot
1 takken bleekselderij
1 plak gerookte spek
400g kastanjes
1 takje tijm
1 blaadje laurier
1 tl peperkorrels
1 liter kippenbouillon of water
200g eekhoorntjesbrood
sneetje geroosterd spek
een aantal kastanjes, apart gehouden
olijfolie
peper en zout