Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Met de feestdagen is het al druk genoeg, dus een simpel voorgerecht is dan ideaal! Deze Boursin Knoflook & Fijne Kruiden in bladerdeeg van @foodfromclaudnine is geïnspireerd op brie of camembert en ‘croute’, dit betekent ‘in een korst’. Niet iedereen is even dol op brie of camembert, maar wie houdt er nou niet van Boursin!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 30 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 pakje bladerdeeg van 15×15 cm
2 el cranberrysaus
2 el a,amdelschaafsel
1 ei, opgeklopt