Gevulde Quesadillas met Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Wat zet jij met oud en nieuw op tafel? Dit vegetarische gevulde quesadillas met Boursin, waarbij je lekker kunt dippen is ideaal om te delen!
Wij kunnen niet wáchten op die gezellige borrels in de tuin. Deze hartige galette met gekaramelliseerde prei, romige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden , en hazelnoten van @Beaufood leent zich daar uitstekend voor! Met een rol kant en klaar quichedeeg in de koelkast en Boursin tover je met vrijwel nul moeite hele lekkere hartige galettes op tafel. Zo ben je altijd klaar voor spontane borrels. Echt een heerlijk gerecht om in puntjes te snijden en met elkaar te delen.
Tip, de witte bloemetjes van de daslookplanten staan in April volop in bloei en hebben een lichte knoflooksmaak, perfect als topping in combinatie met Boursin🙏🏻. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hier op het Boursin-kantoor zouden allemaal graag een stukje willen! En zo wordt het gemaakt:
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 35 min
Totale tijd 50 h
80g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 rol hartige taart/quiche deeg (230g)
2 dunne preien (200g totaal)
2 el (kokos)suiker
3 takjes verse tijm
15g hazelnoten
1 el olijfolie
1 ei
paar verse daslookbloemen (optioneel)