Recept

Boursin Bladerdeeghapjes

met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden

Hoe schattig zijn deze Boursin-bladerdeeghapjes! 🧀🍅 En nog eens gemakkelijk om te maken als je bezoek krijgt. Zo kun jij vooral lekker genieten van het moment samen. Wat is jouw favoriete zomerse hapje om te serveren? Laat het ons weten!⁠

Summary
recipe image
Recipe Name
Boursin Bladerdeeghapjes
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 30 min

  • Kooktijd 20 min

  • Totale tijd 50min

Instructies

Nu is het jouw beurt

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd met behulp van een ronde uitsteekvorm of een glas 8 cirkles uit het bladerdeeg.⁠
  • Smeer een lepel Boursin op elk stuk deeg en leg er vervolgens enkele gehalveede kerstomaatjes op. ⁠
  • Voeg peper toe en bak 20 minuten. Serveer met wat basilicumblaadjes, rucula en verkruimelde Boursin. De rest van de rucola kan als bijgerecht worden geserveerd.
  • Ingrediënten
  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 kant-en-klaar bladerdeeg ⁠ ⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 200g kerstomaaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • basilicum

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 100g rucula

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Bladerdeeghapjes
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: