Recept

Boursin en Prosciutto Vijgen

with Boursin Basil & Chive Cheese

Wanneer u de zoete, honingachtige heerlijkheid van een vijg combineert met de delicate smaken van Boursin Basil & Chive Cheese, krijgt u een voorgerecht dat elke gast zal verbazen. Deze verfijnde hapklare lekkernij smaakt net zo goed als hij eruitziet.

Summary
recipe image
Recipe Name
Boursin en Prosciutto Vijgen
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 0 min

  • Totale tijd 15 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Vijgen
  • Snijd de vijgen verticaal doormidden.
  • Verdeel Boursin-kaas over de vijgen.
Prosciutto
  • Snijd de plakken prosciutto in de lengte doormidden.
  • Rol elk stukje prosciutto op.
  • Leg de opgerolde prosciutto op de vijg.
Afmaken en serveren
  • Steek een tandenstoker in de prosciutto om deze op zijn plaats te houden.
  • Bedek de tandenstoker met een basilicumblaadje.
  • Serveer en geniet!

Tip

Bij het kiezen van vijgen, ga niet af op de kleur - zoek naar exemplaren die zwaar zijn voor hun formaat en zacht. Een rijpe vijg moet ook meegeven bij lichte druk.

  • 150 g Boursin Sjalot & Bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 8 vijgen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 plakjes prosciutto

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 8 verse basilicumblaadjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75 g Boursin Sjalot & Bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 vijgen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 plakjes prosciutto

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 verse basilicumblaadjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin en Prosciutto Vijgen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: