Gevulde Paprika’s
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based
Een vegetarisch gerecht voor op de barbecue.
Dit recept geeft een originele en exclusieve twist aan een gepofte aardappel met kaviaar en Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden. Ook erg lekker als bijgerecht.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 30 min
Totale tijd 40 min
Tip
Serveer als bijgerecht bij gegrilde zalm of vis. Dit recept is ook heerlijk met Boursin® Zacht & Romig. In plaats van kaviaar kan je ook andere viseitjes gebruiken zoals die van zalm.
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
12g kaviaar
4 grote vastkokende aardappelen
1 citroen
1/2 bos bieslook
Zout en peper naar smaak
75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
6g kaviaar
2 grote vastkokende aardappelen
1/2 citroen
1/4 bos bieslook
Zout en peper naar smaak