Recept

Gepofte Aardappelen

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Dit recept geeft een originele en exclusieve twist aan een gepofte aardappel met kaviaar en Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden. Ook erg lekker als bijgerecht.

Summary
recipe image
Recipe Name
Gepofte Aardappelen
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 30 min

  • Totale tijd 40 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

AARDAPPELEN
  • Steek de barbecue aan en plaats het grillrooster op een middelhoge temperatuur (ca. 175 °C).
  • Was de aardappelen en snijd ze in de lengte doormidden. Breng op smaak met zout en peper, leg ze dan met de gesneden kant naar beneden op de barbecue.
  • Dek de barbecue af en laat de aardappelen ca. 30 minuten bakken. Haal de aardappelen van het vuur zodra ze mals zijn.
COMBINEER EN SERVEER
  • Schep met een kleine lepel het vruchtvlees uit de aardappelen zodat alleen de aardappelschillen overblijven.
  • Plaats het vruchtvlees in een kom en voeg de Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden toe. Meng voorzichtig.
  • Voeg geraspte schil van de citroen en fijn gesneden bieslook toe.
  • Vul de aardappelschillen met de vulling. Werk af met een lepel kaviaar en nog wat extra bieslook.
  • Serveer warm.

Tip

Serveer als bijgerecht bij gegrilde zalm of vis. Dit recept is ook heerlijk met Boursin® Zacht & Romig. In plaats van kaviaar kan je ook andere viseitjes gebruiken zoals die van zalm.

  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 12g kaviaar

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 grote vastkokende aardappelen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 bos bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6g kaviaar

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 grote vastkokende aardappelen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/4 bos bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gepofte Aardappelen
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: