Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Knapperige hazelnoten, geroosterde kalkoenfilet en romige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, verpakt in verse, dunne plakjes appel. Het perfecte hapje om indruk te maken.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 15 min
Tip
Hoe dunner de appelschijfjes zijn, hoe makkelijker het zal zijn om ze te vouwen. De citroensap in het water zorgt ervoor dat de appelschijfjes niet bruin worden, maar laat ze hier niet te lang in liggen.
60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
120 gram geroosterde kalkoenfilet
10 gram hele hazelnoten
2 Golden Delicious appel
2 citroen
12 mini wasknijpers
30 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
60 gram geroosterde kalkoenfilet
5 gram hele hazelnoten
1 Golden Delicious appel
1 citroen
6 mini wasknijpers