Bruschetta van Boursin met tomaat en basilicum
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht.
Geniet met je gasten van pittige gemarineerde garnalen met Boursin. Door de zoete aardappel te combineren met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden en de pittige gemarineerde garnalen, creëer je een fijne smaak.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 45 min
Totale tijd 65 min
Tip
Laat de zoete aardappelen goed afkoelen, voordat je deze in blokjes snijd.
60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
160 gram zoete aardappel
12 voorgekookte, gepelde garnalen
30 cl kokosmelk
2 snufje zout
2 snufje Cayennepeper
2 snufje gemalen gember
Een scheutje olijfolie
30 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
80 gram zoete aardappel
6 voorgekookte, gepelde garnalen
15 cl kokosmelk
1 snufje zout
1 snufje Cayennepeper
1 snufje gemalen gember
Een scheutje olijfolie