Gevulde eieren met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Eieren met een verschil en ongelooflijk lekker!
Met deze borrelplank maak je gegarandeerd indruk bij je gasten! De combinatie van kalfsfricandeau en Boursin op rozemarijntoast geven een unieke smaakvariatie, waar menig gasten van onder de indruk zullen zijn.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 7 min
Totale tijd 17 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
100 gram gebraden kalfsfricandeau
1/2 stokbrood, schuin in dikke plakken gesneden
2 el kappertjes
1 el fijngehakte rozemarijnblaadjes
1 teen knoflook, fijngeperst
3 el olijfolie
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
50 gram gebraden kalfsfricandeau
1/4 stokbrood, schuin in dikke plakken gesneden
1 el kappertjes
1/2 el fijngehakte rozemarijnblaadjes
1/2 teen knoflook, fijngeperst
2 el olijfolie