Risotto met champignons
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!
Deze kruidenkaas muffins in combinatie met Boursin is een perfect gerecht om bij de borrel te serveren. Door de toevoeging van Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light, bosuitjes en knoflook, krijgen de muffins een overheerlijke kruidige smaak.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 30 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
100 gram zelfrijzend bakmeel
1 ei
3 bosuitjes, in ringen
1 dl melk
4 el olijfolie extra vierge
1 teentje knoflook, fijn gehakt
Peper
Zout
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
50 gram zelfrijzend bakmeel
1/2 ei
2 bosuitjes, in ringen
0,5 dl melk
2 el olijfolie extra vierge
1/2 teentje knoflook, fijn gehakt
Peper
Zout